Un sincer “WTF?”

Înţeleg că şmecheria asta numită internet a născut noi forme de expresie, că orice curentat poa’ să dea fente din click. În fine, respect şi apreciez idea de biodiversitate, am reuşit să mă acomodez cu ideea că manelismul e o trăire complicată, care îmi e inaccesibilă, dar care naşte bolboroseli în hăul cranian al multora. N-am nicio problemă cu toate astea. Dar ajung la fază la care nu mai reuşesc să procesez. De exemplu clipul de mai jos. Mi-am imaginat că o combinaţie de manelăreală şi prafuri poate naşte efecte spectaculoase, totuşi… ce … ce…. ce mama naibii e chestia asta? Că n-are ambalaj pe care să citesc ingredientele şi modul de administrare.

 

0 thoughts on “Un sincer “WTF?””

  1. (OMFG!) Unii ar zice ca e muzica & dans, si ca se “esprima” tinerele talente in arta… Poate ar merge la o cintare a Romaniei pe stil nou. Reiese din videoclip bucuria de a trai, nu?

  2. Luam parte prin 1991 (sau 1992) la un revelion in Sinaia. La un moment dat orchestra canta o manea (io habar nu aveam de “genul” asta muzical). M-am speriat cand o ceata de vreo 20 de tineri (dame si masculi) s-au saltat si au inceput sa dea din buric. Parca erau telecomandati ! Si petrecerea se presupune ca era intre profesori ! Sa ne mai miram de rezultatele la bac ?

  3. Presupun ca este un clip impotriva bulemiei sau o forma de fitness pentru tipele cu IQ-ul 70,nu neaparat blonde?!.Penibil.

  4. e interesanta localizarea, pentru a-i intelege pe cei carora li se adreseaza. Pare a fi undeva in Asia post-sovietica?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.