Cui îi e teamă de Mona Pivniceru?

on

|

views

and

comments

Pentru că, e evident, cineva e teribil de speriat de perspectiva ca doamna Pivniceru să  preia Ministerul Justiţiei. Ipoteze şi argumente, vă rog.

P.S. La USL există cineva, cu ceva  reziduuri de luciditate, care să ia în calcul ipoteza demisiei guvernului? Ca să aibă băsexu cu ce se distra până la alegeri.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

5 Comments

  1. Nu are Pivniceru nici un as in mineca ,Base nu este speriat dar il calca pe nervi sa nu il aibe la mina pe un ministru al justitiei cu ceva ,nu este in ordinea pe care a stabilit-o el,nebunul nu acepta o alta realitate. USL-ul nu are nimic in cap vor si ei sa se aseze la masa bogata ,pe monent au descoperit ca este greu !.

  2. Coşmar maxim. Ţinta: Basescu T. Abia aştept. A se avea in vedere, in acelaşi sens, următoarele nume: Botoş, Rotaru. Deja numiţi. Pivniceru e bomboana de pe coliva.

  3. De unde sa se aseze la masa bogata,de parca erau plecati undeva?Dece sa-si dea demisia ?!Doar daca sunt nebuni.Basescu nu poate face absolut nimic ,cu asemenea „victorie de las ordinar si scelerat patibular.Singurul lucru, o sa faca guvernului sicane si atat.Securistii o sa vina cu tot felul de inventii.Dar daca Ponta este destept si injumatateste bugetul presedentiei si a tuturor serviciilor pe care le bugeteaza si au facut jocuri politice o sa-i ia dracu .Nu-i vad pe PDL-isti astia care si-au batut joc de noi sa intre in parlament.Cum sunt 3 luni jumatate pana la alegeri nimic nu se poate face din punct de vedere parlamentar.Sunt curios ce va face” strada” cand va veni „Papura Voda” sa-si i-a tronul?!

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.