Vox populi

Vine o vârstă când devine tot mai greu să-ţi mai schimbi nărăvurile- pentru că la vârsta despre care vorbesc nu mai ai deprinderi, obiceiuri, tabieturi… toate au devenit năravuri.   Am încercat, de la mutarea pe domeniu propriu, acomodarea cu o temă mai subţire, mofturi franţuzeşti şi alte farafastâcuri, dar nu mi-a prea ieşit. Parcă tot mai prietenoasă era vechea înfăţişare. Şi asemeni mie pare-se că au gândit mulţi dintre prieteni. Aşa că revin la vechea şi cumintea înfăţişare a blogului. Asta e.

0 thoughts on “Vox populi”

  1. Cum vrei tu;important este sa te citim cumva!Dar unde este imaginea draguta cu “Eu nu votez ca un “? Imi placea mult!

  2. Ei , uite ca mai apar si eu prin zona , ca sa-ti spun ca , din punctul meu de vedere , ai luat o decizie inspirata: – desi am mai tras cu ochiul prin ograda-ti , nu m-am impacat deloc cu noul “look” al acesteia , cam fistichiu pt. gusturile mele , asa ca ma bucura aceasta decizie de revenire la vechiul design al blogului ! 😛
    La cat mai multe postari maestre … ! 🙂

  3. Multumim. Foarte frumos, imi vine drag sa citesc asa cum eram invatata. E mai personal si mai primitor, daca tot ne-ai invatat cu narav cred ca suntem suficient de multi cei ce apreciem revenirea.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.