Opinii, vă rog

Sorin Roşca Stănescu, Lavinia Şandru şi Remus Cernea candidaţi pe listele USL. Alături de alţi minunaţi. Nu vreau să mai “incit la dezbinare” şi alte alea aşa că vă rog pe voi să comentaţi.

0 thoughts on “Opinii, vă rog”

 1. Cum ii spuneam si Roxanei, eu sper sa nu ma trezesc cu exemplare indoielnice in colegiu din partea USL, pentru ca vreau sa ia basistii bataie la scor, nu oricum.

 2. astia sunt oamenii cu care useleul vrea sa scoata tara din rahatul pedeleilor? maret. sa nu ne facem iluzii insa. astia-s doar cei mai notorii. „elita” de acum urmeaza.

 3. cred ca ziaristii astia sunt niste nesimtiti. cum pot sa puna asa niste intrebari:
  „Ce pasiuni aveţi?
  Citesc.
  Care e ultima carte pe care aţi citit-o?
  Pfuuu! Ultima carte, ultima carte… (se gândeşte). Ultima carte… să ştii că anul ăsta n-am citit. ”
  „raspunzatorul” e cel mai tanar deputat din actualul parlament. dat fiind faptul ca e fiu de baron, va fi din nou parlamentar.

 4. Ce dracu ,n-a putut sa spuna ca a citit Biblia,sau vreun almanah.Orice idiot care n-a citit intr-un an o carte spunea una citita anterior .Baronetul n-a citit nimic in viata lui nenorocitul ,ca nu putea spune ca a citit cartile de joc.

 5. da, moshe, da… da ce dreaq sa facem, cum sonvartim… as da cu ei de pamant la vot cu imensa satisfactie… sa-i vad iar in noroi suna din ce in ce mai tentant… si mai potrivit, dar numai cand il vad pe basexu orgasmatic si spunand, un fleac, i-am ciuruit…
  Si zic, sa fie cine-o fi, ii dam jos dupa-aia. Nu creca e vreo diferenta intre udrea si sandru, intre cernea si preda… dar, cel putin, poate scapam de dihor. Desi, sunt asa de sigur ca vor intoarce armele ca voiculescu dupa ce s-or vedea alesi…

  1. da trebe sa recunosti ca SRS-ul e fara pereche. Asa santajist mai rar 😉 turnator – de asemenea. Schimbator in functie de vantul puterii.
   Oare unde am mai intalnit toate aceste calitati?

 6. De fapt, mai conteaza cine candideaza, unde, pentru cine si cand? Exista USL? Exista PDL, PPDD (bleah…), etc.? Exista independenta, suveranitate, suzeranitate? Conteaza parerea dvs., a mea?
  Exista doar Barosso, Merkel si altii ca ei, in fapt, curul gras al coanei.
  Ne strofocam degeaba. Orice demers e inutil, inca de pe vremea lui Mihai Viteazu, care (zice wikipedia, ca la orele de istorie profa a chiulit sau ne invata de nea Nicu… sau am chiulit eu?) a platit un milion jumate de galbeni ca sa devina, din ban al Craiovei, domnitor.
  De atunci, treaba merge unsa.
  Si apropo de Nadusitu’ si de moaca lui. Chiar am crezut ca vorbeste serios.
  O sa arunc televizorul si ma pish pe alegerile lor.

 7. Acum nu se mai pune problema “eu nu votez ca un bou (r), ci “eu nu cred ca mai votez pt ca n-am cu cine.” Sad, but true…

 8. Ca sa nu se mai oboseasca Ponta sa citeasca Moshe Mordechai am selectat tot postu si l-am postat la coment-uri pe Blogu lu Ponta…(am scris si sursa…sa nu trimita astia SRI-ul la mine…!!!)….Ce sa mai zic …Lavinia Sandru….care la alegerile din 2008…a canditat uninominal din partea vestitului PIN…a luat 0,14 %…Ce PLM sa mai comentezi….da cum zice si Mircea1965…orice numa sa scapam de Pulimea Sa…..!!!!

 9. Ridzi tocmai a demisionat din pdl, nu ar fi o oportunitate ca USL-iştii să-şi completeze menajeria? Dacă tot o fac, să o facă lată de tot!
  Pot să-mi reiau locul în sectă (vot canci)?

 10. SRS este vechi prieten cu Tariceanu si macar a mai pus si el umarul pe ici pe colo (desi mai mult in interes personal), Remus Cernea nu stie nimeni cine este, dar chestia cu Lavinia Sandru chiar ester strigatoare la cer. Eu sa fiu sincer as incerca sa fiu prieten cu UNPR-ul fix pana la desemnarea candidatilor, dupa care le-as zice pas. Chiar daca suna a magarie este o magarie pe care o merita din plin gasca lor.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.