Viitor de aur…

O ştire m-a dat ieri peste cap. Nu are nicio legătură cu balamucul de la Oltchim, unde lucrurile mi se par simte şi clare: s-a dovedit încă o dată că statul român e un rahat de care îşi poate bate joc orice manelist. Ştirea care m-a tulburat e cea pe care o puteţi vedea mai jos.

Un grup de ţigănuşi ( ar fi bine să mai lăsăm naibii corectitudinea politică şi să nu mergem până la absurd. rasismul este inacceptabil, dar nici rebotezarea evidenţei în numele corectitudinii politice nu ne face bine) loveşte un bătrân. Picii nu cred să aibă mai mult de 10-11 ani, totuşi, dau dovadă de o evidentă stăruinţă atunci când e vorba să îi dea în cap unui bătrân, evident lipsit de apărare, care tocmai comitea impardonabilul gest de a trece pe acolo. Asta e tot. Putem vorbi mai departe despre educaţia din România, despre familia românească, schimb de generaţii, viitorul nostru sau absolut orice doriţi. Ştirea e cea pe care o vedeţi.

 

0 thoughts on “Viitor de aur…”

 1. Un grup de ţigănuşi ( ar fi bine să mai lăsăm naibii corectitudinea politică…

  Păi dacă lăsăm naibii corectitudinea politică, chestie cu care rezonez, nu mai e corect să vorbim

  …mai departe despre educaţia din România, despre familia românească…

  În cauză e lipsa educaţiei în cadrul etniei în discuţie şi în cadrul familiei ţigăneşti!
  Despre viitorul nostru putem vorbi, că apare în albastru… nu e independent de cele de mai sus.

 2. Ceea ce se vede în filmuleț este exact un moment educativ de înaltă calitate. Copiii aceia exersează “datul în cap” – o meserie tradițională în neamul lor, transmisă din tată în fiu – tradiție pe care statul român este dator să o încurajeze pentru a păstra identitatea culturală a minorităților naționale discriminate.

 3. Următorul citat se găseşte pe multe bloguri, situri, bla, bla, bla. Nu-i stă rău nici aici, din moment ce a fost pomenită “corectitudinea politică”:

  “Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine aberaţia că este întru totul posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată”.

 4. Sublimă reacţia indignatului care a documentat video, dimpreună cu cea a şoferilor grăbiţi care au trecut nestingheriţi. Şi ăia or fi fost, toţi, ţigani?

  1. Deci dupa mintea ta observatorii sunt problema, ei ar trebui sa intervina, nu autoritatile, iar ce se intampla e normal sa se intample. Sublim, intr-adevar.

   1. Da observatorii au o mare parte din vina! Cand ajunge statul sa aiba un control sporit, vai!, e dictatura… cand statul se retrage, de ce nu fac autoritatile nimic?

 5. Moche, pentru ca ma numesc Camner si pentru ca sunt evreu, te rog sa comentezi indiganrea suprema a GSP referitoare la un banner afisat de galeria echipei de fotbal Steaua la meciul cu Rapid, banner care ii multumea unui anume Eugen Grigore…. GSP spunea ca acest Eugen Grigore a fost un mare criminal. Probabil ca, intr-o societate normala, asa este. Citind, insa, despre ce este vorba ce aflam? Acest Eugen Grigore era sofer de camion. Cand s-a intors acasa si-a gasit sotia si 3 trei copii omorati de tigani. Dupa ce investigatiile militiei n-au ajuns la nici un rezultat, omul a investigat de unul singur, a aflat cine i-a macelarit familia si, urcandu-se in camion, a dat iama in tigani si a ucis 24, femei si copii included…. Care este atitudinea fata de acest gest? Sa ne raporta, la lectiile de legalitate si moralitate ale civilizatiei moderne sau la filmele cu Charles Bronson? Tu ce spui despre corectitudinea politica in acest caz? Dar despre actiunea omului? ce trebuie sa faca un barbat?

  1. Monşer, şi aşa zic prea mult despre prea multe. Acum, dacă mă apuc să mai comentez şi ce a zis GSP despre ce a făcut nu ştiu ce galerie, chiar se duce naibii tencuiala.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.