Ana are mere, Macovei are criterii

Foto Dan Marinescu

Până să fie canonizată de către papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica în producţie, prestând minuni, reformă şi moralitate în atelierul partidului prezidenţial. Orice vrăjitoare coborâtă de pe mătură, dacă ia o poză smerită poate trece drept  blândă şi cuvioasă. Ce nu poate face nicio vrăjitoare, nicio sfântă, e să prezinte PDL drept un partid curat, cu candidaţi oneşti, care transpiră moralitate şi băşesc principii. Monica Macovei are, totuşi, pretenţia că poate. A inventat şi un set de criterii cu ajutorul cărora pot fi selectaţi viitorii candidaţi ai PDL   (site aflat de multă vreme “în mentenanţă” – perfect de înţeles, de altfel) , astfel încât lista de candidaţi ai partidului prezidenţial să conţină doar sfinţi numai buni de trecut în calendar.

E o chestie tare serioasă, asta cu criteriile. Adică asta arată seriozitate, rigoare, principialitate, nu? Dacă treci repede cu privirea peste criteriile alea, e drept, te apucă râsul. Îţi vine să te întrebi ce naiba consumă Macovei, că dă rezultate spectaculoase. “Să nu existe indicii temeinice privind săvârşirea unor fapte penale” – înregistrarea video cu numărătoarea de la Camera deputaţilor, evident, nu e un indiciu temeinic. N-am de gând să trec în revistă toată prosteala aia de pseudo-criterii, care reprezintă de fapt maimuţăreala unor criterii autentice, scurtate pe la tiv, lărgite pe la cusături, cât să încapă, totuşi, toată mizeria pedelică. Mă opresc doar la ultimul dintre criterii: Să nu fi migrat în mod repetat de la o formaţiune la alta în ultimii 5 ani. Deci nu repetat în ultimii 5 ani! Hai, o dată, de două ori, maximum trei în cinci ani! Criterii serioase, moralitate başca, după cum se poate la pedelic.

Ei bine, conform riguroaselor criterii macoveniene, în spiritul înaltei morale pedelice, aşa se face că lista de candidaţi PDL conţine următoarele nume: Elena Udrea, Flutur, Boureanu, Anastase, Ioan Oltean, Igaş. Şi astea sunt doar câteva exemple. Reformă morală la tot cartierul!

0 thoughts on “Ana are mere, Macovei are criterii”

  1. Savanarola in fusta ,ca ,aduce bine.Cine crede ca un singur roman o sa creada ca PDL-ul este altceva decat o sleahta de hoti, fara rusine si fara alta doctrina politica decat infiptul in bugetul statului,niste lasi si trisori care si-au batut joc de dorinta cetatenilor de a scapa de scelerat ,aceasta mortaciunea politica in disolutie care ocupa Cotroceniu in pofida votului celor 7.5 milioane care l-au trimis la dracul.Cine crede ca o sa-i voteze ,sunt plecati cu mintile pe pustii si nu observa ca sunt morti si ingropati.RIP.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.