Valerică se întâlneşte cu poporul

Valeriu Zgonea a ajuns preşedinte al Camerei Deputaţilor. V-am mai spus că democraţia e lucrul acela minunat care face posibile nişte chestii la care nici Harry Potter n-ar visa. Preşedinte al camerei fiind are dreptul să se dea cu elicopterul. Şi s-a dat. E legal. Are dreptul ăsta. La fel cum şi cei care l-au întrebat ce rost are chestia asta aveau dreptul să o facă. Abia răspunsul lui Zgonea la această întrebare ridică nişte probleme cu adevărat.

O să vă obişnuiţi cu acest tip de preşedinte al Camerei Deputaţilor foarte activ” – a zis Zgonea. Hm! Ştiu şi eu dacă o să apucăm să ne obişnuim? Auzi, Valerică, băiatule, vezi că mai e unul care ne-a pus să ne obişnuim cu el foarte activ şi acum se ascunde pe sub masă la Cotroceni! Ia mai scuteşte-ne tu de rahaturile astea şi mai bine încearcă tu să te obişnuieşti cu ideea că nu geniul fără pereche, nici munca destoinică ori alte mari merite nu vă cocoaţă pe voi în vremelnice demintăţi, ci doar ştiinţa datului din coate. Iar dacă ajungeţi acolo scoteţi-vă din cap că aţi fi marea lumină de la care trebuie să ne împărtăşim şi mai bine obişnuiţi-vă voi cu ideea că nu sunteţi de capul vostru şi aveţi reguli de respectat. Cele ale bunului simţ sunt primele!

Mai adaugă Zgonea: “Nu, pentru întâlnirea cu cetăţenii nimic nu este scump” Parol, bobocule? Să te cred? Atunci ia scoate tu paralele din buzunar şi plăteşte elicopterul, că pentru întâlnirea cu cetăţenii nimic nu este scump! Şi pe viitor tot aşa, dacă tot crezi că nimic nu e scump pentru întâlnirea cu cetăţenii, ia poftim prin piaţă, pe stradă sau la coadă la medicamente compensate, că cetăţenii te aşteaptă cu nerăbdare. Şi poţi lua un taxi pe care să-l plăteşti din banii tăi- pe care tot de la mine îi ai. Vezi că şi MRU are boala asta, să-mi spună că nimic nu e prea scump atunci când e vorba să fută din banii mei pentru distracţia lui, dar ce ar fi să încercăm puţin şi invers?

Pe bune, voi ăştia de la USL chiar credeţi că suntem dispuşi să vă înghiţim vouă porcăriile pentru care le dăm şuturi în cur băsiştilor?

0 thoughts on “Valerică se întâlneşte cu poporul”

  1. bre Rabbi, eu am asa o banuiala ca – indata ce ajung in fonctie inalta – ii ia de cap, bre… citind randurile tale, am incercat sa imi amintesc cand sau daca nea chiftea asta s-a mai slobozit in spatiul public, emitand ceva pentru posteritate. nu am reusit sa imi amintesc, deci mea culpa. dar de-acu’ o sa fie foarte activ. si-a debutat cu o nesimtire gaunoasa. noii politicieni…
    se cam sparie gandul, zic.

  2. Astea sunt rautacisme… daca Valerica nu mai prinde un mandat?.. Dupa atatia an de opozitie, i s-a ivit sansa vietii lui.. sa se dea cu elicopterul! Zau Moshe, matale ai fi ratat asa o pleasca? Si inca pe banii altuia(altora? ai mei? ai tai?). Domnul Zgonea si-a terminat greu scoala. Si tarziu. N-a apucat inca sa studieze bunul simt. N-a ajuns la materia aia.

  3. Mama ce il iubesc ca sarea in ochii !!!. Au astea de la USL un talent sa ii gaseasca de zici ca se trag toti din stramosi lui MRU ,auzi Zgonea nu poate decit cu cariciopterul .Da ce sa ma mir i-au dat ei uslisti si Lulutei zapisca de buna purtare !!!!. 🙄

  4. In MO 690 din 08.10.2012 (prima pagina), atributiile de presedinte al Camerei Deputzatzelor erau delegate de Zgonea lui Hrebenciuc. Deci Zgonea lasa pe altii sa îi faca treaba, el doar se plimba fara sa aibe vreo treaba sau calitate oficiala. Iar noi cica tre’ sa ne obisnuim.

    Parca nu mai inteleg de ce a trebuit sa se care Udrea din guvern. Deloc.

  5. Doar in slujba binelui public dle Zgonea,la inundatii sau la vreo nenorocire naturala,dle presedinte cu elicopteru,nu la distractie si politica, ca sunt banii nostri.Aveti grija ca de la Kobe la elicopter e foarte putin .

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.