Fie-vă milă de un biet partid!

“Bre, vremurile sunt de rahat, dar şi oamenii sunt stricaţi la burtă!” ar zice nea Stere.

Nu e greu de înţeles că cei de la PDL au dificultăţi, acum când trebuie să ceară nişte voturi. După atâţia ani de fugărit electoratul ce naiba mai poţi promite? Nu că ăştia de la USL ar avea de raportat cincinalul în patru ani, dar pentru cei de la PDL problema e reală, acută şi fără soluţie. Azi fugăreşti alegătorii pe tarla, cu procurorii, mâine le ceri votul… nu merge. Azi le beleşti moţul mamii lor de mămici şi bebeluşi, mâine pui inimioara semn electoral – iar nu merge. Azi le rupi pensionarilor pâinea de la gură ca să dai mai mult şorici pentru golanii tăi, mâine vrei ca ăia înfometaţi să te voteze- nici asta nu merge. Şi atunci ce faci? Inventezi alianţa manea, tragi pe siglă o inimă ca la “Din dragoste cu Mircea Radu” şi speri să mai prosteşti pe careva.

Dar lucrurile nu se opresc aici. Vă amintiţi prima “conferinţă de presă” din garaj a lui Băsescu, după suspendare? La final omul a cerut de la recuzită ( şi i s-a dat) una bucată copil pentru pupat şi stat la poză. Că aşa văzuse el că se face, prin filme. Momentul a fost memorabil prin penibilul său. Dar se ştie că jena trece imediat, mandatul durează patru ani, aşa că pedeliştii nu se dau înapoi de la nimic. De-un paregzamplu, acum au descoperit metoda “Filantropica”, promovată de regretatul Gheorghe Dinică, în filmul lui Caranfil. Adică ei unul amărât, cu un handicap şi îl bagi la înaintare, că aşa mai prosteşti pe careva de nişte voturi. Sandu Ologu sau Gigi Chioru devin candidaţi relevanţi pentru PDL.

Citiţi, rogu-vă, aici şi comentăm împreună.

0 thoughts on “Fie-vă milă de un biet partid!”

  1. “Emotioneaza-i ca sa uite ce a facut PDL-ul(in frunte cu Basescu)”nu cred ca va mai functiona!Dar faptul ca s-au gandit la asta si o incearca nici nu ma mira!La cata hidosenie morala razbate dinspre zona politica … Probabil ca fundatiile, ca aceasta Licinium,erau tot o supapa de supt bani de la buget,caci doar n-o sa cred ca toate sumele ajungeau la cei “ajutati”! M-as bucura sa-l “sustina” pe Frone la presedintie!

  2. Rabbi, strategia asta a PDL ar putea sa functioneze, dar eu ma îndoiesc de eficienta ei si, mai ales, de certitudinea ca va functiona … tare mult ma tem ca astia din Modrogan, cu tatucul lor de la TreiCoceni cu tot, au deja o gaselnita câstigatoare, eficienta si SIGURA. Altfel nu pot sa îmi explic linistea (relativa) din partea propagandei portocalii. Masina de produs abureala abia daca pufaie un pic (gen Mircea Marean/TAROM/Ponta, vrajeli subtiri). Daca banii portocaliilor ar fi depins exclusiv de un scaun de handicapat, ce de haulituri, scandaluri si vuiet de presa am fi avut, care nu ne-ar fi lasat sa gândim. Dar nu e, ceea ce ma determina sa cred ca astia deja au un birlic câstigator pus deoparte.

    Deci eu nu prea cred în astfel de gaselnite cu persoane cu dezabilitati, ma tem de altfel de proceduri, cum ar fi negocieri de tradari si traseisme postelectorale. Caii troieni au si ei rostul lor. Basescu nu doarme, dimpotriva : pregateste atent viitoarele tradari si traseisme ale viitorului parlament, iar deciziile CCR fundamenteaza aceasta teorie (ma refer la decizia a doua a CCR privind hotararea Senatului 24/2012, cu marea diferenta de nuanta dintre “inadmisibil” si “neîntemeiat”…). Basescu nu doarme si gândeste cu câteva miscari înainte, nu ca boii astia de la USl care nu vad nici macar înaintea nasului.

    Nu va conta ce votam, ma tem. Parlamentul va iesi cum trebuie. Am mai vazut filmul asta o data acum patru ani, l-am vazut si anul trecut, în Grecia, acum doi ani în Belgia etc. : se vor negocia la sânge aliante postelectorale care vor sterge orice vot popular.

  3. Inca nu ati invatzat ca securicii scutura jobenul cu voturi pina iese cine trebe… Traiasca Primul turnator la tzarii Bashina Voda si Doamna Elena Marquise de Pompencour-Pleshcoy!

  4. Tine bre Mordechai la pulime tine ,i-ai vazut pe pensionarii la Harghita in limba sa se pozeze cu “guvernatorul” pe care il pazeau trupele paramilitare de honvezi ,tine bre tine !!!. 🙄

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.