Curat instituţional

Când îi aud pe ăştia cum o aruncă strategic pe aia cu “noi o să colaborăm instituţional”, mă apucă râsul. Pe urmă îmi trece râsul şi mă apucă dracii. Ponta, dacă ai chef să-l asculţi, spune că el are o “relaţie instituţională” cu Băsescu. Bine, bre. De-aia ai! Acu’ e voie ca bărbaţii să aibă ce relaţii vor ei. Băsescu şi el, tot aşa, are relaţii instituţionale. Sigur, şi-au dat la ficaţi, se înjură pe unde se prind, şi-ar lua gâţii unul altuia, dar altfel, ‘mle, când e la o adică o ardem instituţional.

Uite aşa, instituţional, s-a umplut târgul de zvon, cum că abia aşteaptă pedelicii să mai scoată nişte filmuleţe vesele pe piaţă. Instituţional, desigur. Când îi auzi mai că îţi vine să crezi că, pe la noi, s-o fi dus dracul marmelada, însă instituţiile funcţionează brici. Dezinstituţionalizarea (lung cuvânt!) aia pe care o constatăm noi zi de zi, care ne arde la ficaţi şi ne bagă în toate boleşniţele, aia e doar o iluzie, că uite ce bine lucrează ei instituţional.

0 thoughts on “Curat instituţional”

  1. Pai institutional au rezolvat-o si cu referendumul,asa au exportat-o pe Codruta si in general tot balamucul in care traim este institutional.Astazi,desigur in acelasi spirit,trecura la PNL niste ungureni de pe la Arad! Da sa intre in USL si Udrea si Videanu etc.Sa intre toti!Cred ca numai cine nu vrea nu trece la USL;asa ca ia de voteaza!

  2. Adică ei se înjură pe hârtii cu antet, de la Parlament, Guvern sau Preşedenţie. Nu ca mârlanii care se înjură pe la TV prin studiouri.
    Eu asta am înţeles că înseamnă o relaţie instituţională.

  3. Rabbi m-a tem ca sceleratii de data asta au inbulinat-o.Au s-o pateasca cu lupul si Nicolae .Ori ce ar scoate pe surse nimeni n-o sa-i creada,si vorba bancului cu militianul si “moartea porcului batran” o sa mearga unsa.Cred ca portocalii au intat in “anul mortii”,ca nimic nu le merge,slava
    Domnului!.Sarmanul Ponta ,este singurul care este silit sa mimeze o normalitate care nu exista si restul zburda dand in scelerat ca la un sac de box.Sceleratul face o” mina’ de parca l-ar trece plansul si incaseaza din greu.Victorie si glorie!!!!vorba zugravului.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.