Spa, Beauty şi voie bună

Madam Udrea se topeşte după răzgâiala spa-ului moldovenesc. Dacă tot daţi click pe link, nu rataţi comentariile. În timpul ăsta Asociaţia Pentru Demnitate Umană face sondaje în care se constată că aceeaşi madam Udrea rupe totul. Urmează sondajele realizate de asociaţia pentru pensat, epilat şi manichiură.

0 thoughts on “Spa, Beauty şi voie bună”

  1. Delicioase comentariile!Chiar se impuneau vis a vis de mareata investitie ce precis a diminuat drastic somajul in Roman!Adevarat ca este f.important ca dupa ce-i termini nervos prin lipsuri si frustrari sa-i relaxezi la un spa…

  2. Deci cand citesti comentariile (nu toate) si articolele in sine ti se intoarce stomacul pe dos! Ce Elena Ceausescu, ce cultul personalitatii tatucului? Aia daca ar trai acu’ ar muri de ciuda cand ar vedea ca altii au inventat pupincurismul gretos! Sper sa va ia dracu dupa 9 decembrie ca din piata libera, la concurenta, sigur, sigur nu traiti! Mi-e sila!

  3. Ca sa crezi ca Udrea o sa castige pentru SPA ,este bolnava cu capsorul ..Toti nenorocitii de foame,batranii bolnavi si fara medicamente,someri si unii pe cale sa fie dati afara din case se vor arunca cu stampila s-o aleaga pe curva prezidentiala,bogata si prospera din liniile albe de parcari in Bucuresti , datorita primarului general Basescu.Si pentru banii aruncati camarilei de partid ca ministra,cand noi muream de foame si ni se taiau banii ,spitalele erasu inchise,etc…Or fi bizonii nu tocmai mintosi dar nici idioti nu sunt.Nu cred nici in ruptul capului aceste sondaje interesate.”Fiecare pasare pre limba ei piere”.

  4. Cred ca d-na Udrea ar avea succes mai mare, daca in afara de spa( sau impreuna cu spa-ul) le-ar oferi gratis oamenilor, sapun, pasta de dinti, detergenti, etc. Apa o gasesc ei si gratis, restul costa. Blonda cu implanturi mamare si buze umflate cu botox, crede ca o trupa de aplaudaci platiti, reprezinta Romanul. Sate intregi de bunici amarati, care cresc nepoti abandonati de parinti, sate intregi de case fara foc, de mese goale, de spitale pline, de scoli cazute, iar madama asta plina de tupeu arata binefacerile spa-ului. Halucinant.

  5. Tare, sa faci un sondaj cu redistribuirea nehotaritilor… Eu unul n-am mai auzit de asa ceva, da’ poate nu sint informat, si daca asta e o practica, bine ca nu’s sociolog…

    Cit despre unele comentarii, eu cred ca d-na Udrea le-a scris singura ca sa se laude/apere. Are antecedente.

    Fara misto, acuma, n-am nimic cu femeia, in afara ca o consider o parvenita. Asta nu ar fi oricit de grav, ca pot exista si parveniti cu reale calitati. Nu e cazul la ea. Eu m-am saturat pina mult peste zece capete de ce reprezinta aceasta fiinta, care (ca sa nu ma acuze ca sint misogin) se intimpla sa fie femeie, si de lipitorile penibile care ii tin trena.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.