Despre cum l-au dat jos pe Ponta şi altele, de-a valma

Am fost întrebat de ce, eu blogger preocupat de politică, care am câştigat doi ani la rând titlul de cel mai bun blog politic la Roblogfest şi alte rahaturi din astea, de ce scriu atât de puţin în perioada asta, de campanie electorală, acum când e “bătaia peştelui”? Răspunsul e simplu: de scârbă. Sunt asaltat de pretutindeni de politichie de căcat. Pe stradă, la televizor, la telefon, pe bloguri, pe facebook. Tot felul de rahaţi cu ochi şi-au amintit că sunt prieteni, acum, în ultimele săptămâni, când au devenit ei candidaţi şi s-ar bucura daca i-aş băga puţin în seamă. N-o să-i bag.

Candidaţii pe care i-aş vota, de care îmi pasă şi care mă onorează cu prietenia lor, nu candidează la mine în colegiu. Ovidiu, de exemplu, candidează pentru diaspora, aşa că dacă votaţi în colegiul lui vă îndemn să-l votaţi. Ceilalţi câţiva candidează prin alte colegii, Bucureşti sau altundeva, dar nu la mine la Constanţa. La mine candidează Cernea, care se recomandă “filosof”. Căcarea lumii!

***

La Buzău, în Colegiul 4 pentru Camera Deputaţilor, candidează Cocei Erland. Aşa îl cheamă! Erland ăsta, cu ce credeţi că se ocupă? E arbitrajist, bre! Arbitrajist senior! În Suceava, Colegiul 6 Camera Deputaţilor, e Gălan Constantin, care se recomandă: Director comercial, Preşedinte PNL Rădăuţi. Director comercial tot la PNL Rădăuţi, bre, nea Costică? Şi merge treaba?

La Zalău îl avem pe Şerban Alexandru, de profesie ofiţer de armată, functia: Fost Consilier PSD Judetul Zalau, Presedinte Crucea Rosie-Filiala Salaj. S-a militarizat Crucea Roşie la Sălaj! Tot la Sălaj, dar în colegiul 4 e Gheorghe- Mirel Talos, de profesie “analist politic”, funcţia: deputat. Ăsta dimineaţa le comite, seara le analizează.

La Neamţ, Arsene Ionel e de profesie inginer şi îşi câştigă actualmente pâinea funcţionând ca “preşedinte interimar al PSD”. Fac ăştia angajări la PSD? Şi când l-au dat jos pe Ponta ca să-l pună interimar pe nea caisă ăsta? I-a ieşit, deci, lucrarea lu’ băsexu şi a scăpat de Ponta?

 

Şi ăştia sunt doar câţiva de la USL. Să-i vedeţi pe ăia de la ARD.

0 thoughts on “Despre cum l-au dat jos pe Ponta şi altele, de-a valma”

  1. De cand te citesc mi-am dat seama (cu bucurie) ca avem aceeasi directie de gandire si de aceea am intuit ca evitarea politicului din ultima perioada se datoreaza lehamitei! Te admir ca rezisti presiunilor(lucru rar)si imi plac (chiar mai mult)postarile ce nu au legatura cu politica!Numai sa scrii!

  2. Şi la mine, la Iaşi, candidează din partea USL madam Mihaela Popa, distinsă fostă parlamentar PDL, care mătura pe jos, acu’ vreun an-doi cu băieţii din opoziţie. Acum e în PNL. Mi-e o silă…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.