În loc de denunţ, autodenunţ!

Într-un filmuleţ, postat pe youtube de către utilizatorul “ElenaUdreaOficial1” şi preluat pe blogul divei din Pleşcoi, primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe “Pinalti” Ştefan, la indicaţiile Elenei Udrea, sună la poliţie pentru a reclama o prezumtivă “fraudă electorală”. O să vă întrebaţi ce treabă are primarul municipiului Piatra Neamţ ( aşa are grijă să se recomande Pinalti!) cu ceea ce se întâmplă la Roman. V-aţi mai putea întreba de ce nu a sunat Elena Udrea direct, în loc să stea lângă Pinalti şi să-i sufle în urechi. Dacă vă puneţi întrebările astea înseamnă că n-aţi auzit nici de Şoric, deci habar nu aveţi cum funcţionează Poliţia din Neamţ.
Cum madam Udrea nu avea cum proba frauda pe care o invoca, pentru a naşte puţină panaramă avea nevoie de nişte imagini, aşa că dacă nu e fraudă, ia hai să pună măcar nişte imagini în care reclamă o fraudă. Lucrul cu adevărat interesant şi e x t r e m  de grav este ceea ce putem afla din înregistrare, la momentul 0:40 , şi anume că cel care candidează din partea USL, Brătescu, este supravegheat de ofiţeri sub acoperire, “în civil”, cum rezultă din ceea ce spune Pinalti. Poate Ministrul de Interne ne poate furniza ceva explicaţii legate de această chestiune!

 

0 thoughts on “În loc de denunţ, autodenunţ!”

  1. Dacă îmi explică și mie cineva ce înseamnă ”mitî ielectuoralî”, poate comentez și eu. Deocamdată, neștiind exact la ce se referă domnul primar cel evlavios, pot doar emite supoziții false. 😀

  2. 1. PDL/Bratescu trebuie sa depuna plingere oficiala re: “ofiterii sub acoperire”.

    2. Sesizare la forurile Ioropene/Inalta Poarta

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.