Autostradă pe naiba

Am înţeles că duminică nu s-a votat pentru bunăstare, democraţie, stabilitate sau alte mofturi din astea, ci împotriva lui Băsescu şi pentru venirea UDMR la guvernare. E în regulă, bun, bravo. Bine că ne stabilim măcar nişte obiective. Până la urmă dacă ne iese unul din două, tot e bine. Am priceput că decenţa n-a intrat între şemecheriile supuse votului, nici drumurile asfaltate şi în condiţii decente. Dar tot m-apucă dracii!

Azi noapte a trebuit să mă întorc de la Bucureşti. Am plecat din Bucureşti pe la unşpe şi foarte puţin, am ajuns la Constanţa pe la patru. Drum de două ore. Bun, pentru ceaţa deasă nu e nimeni de vină. Sau, oricum, ăla care e de vină e de capul lui şi n-am cum îl trage de guler. Dar pentru derdeluşul, dâmburile, movilele, gropanele şi nămeţii care acoperă autostrada până la Feteşti, pot să trag un rând de înjurături? Mizeria de nedescris pe care o numim autostradă şi pentru care plătesc de îmi sar capacele, e de fapt un maidan pe care e garantat că îţi faci maşina praf. Şi de data asta nu mai e Boc de vină. Altfel, sigur, e bine că am votat, că nesimţirea e intactă şi bătaia de joc continuă. Intrarea UDMR la guvernare sigur o să cureţe autostrada.

A nins acum 4-5 zile, lejer, fără mare avânt, dar suficient cât să facă din rahatul de autostradă o hârtoapă. Şi la acest moment drumeagul ăla numit A2 arată precum Kandaharul la oră de vârf. Domnu’ Ponta, nişte panglicuţe mai tăiem?

E bine. Şi iarna încă n-a început.

 

0 thoughts on “Autostradă pe naiba”

  1. cica bat laba cu udemereu’ ca sa le imprumute omu lor de la CCR, sa capete majoritatea. Deci n-ar avea legatura cu afacerile lui hrebe cu miliardarii unguri. e bine ca avem o esplicatie… deci de la basescu garantu justitiei, trecu ponta pe locu asta, il smulge pe bietu iredentist din gheara basescului si-l lasa-n libertate, sa poata vota cu justitiarii psd-pnl din soboru sfant al ccr.

  2. Esti fericit ai autostrada cu doua capete ,este a doua un Romania ,fiecare cu norocul lui nu ai de ce sa te plingi .Pina la urmatorul sfirsit al lumi poate ne mai capatam cu inca o autostrada cu inceput si sfirsit !!!. 😆

  3. rabbi, aici ar merge o expresie de-aia din filmele hamericane … “but wait! there is more!”. numa’ gandeste-te cam cu ce foame vin astia la guvernare! o sa mai vezi autostrazi in poze…

  4. Daca-i asa de jucausa si zdruncinata A2, te invit rabbi la noi, la tara.. macar la noi hartoapele sunt facute gratis si primaria nu a introdus inca taxa de autostrada.. asa ca poti sa sfarami masina mai ieftin!

  5. Vorba lui Lenuta :Exista o esplicatie !!!!!.Ce este a dracului de sigur este ca USL-ul nu au chef de aliante cu UDMR-ul din dragoste profunda.Probabil ca USL-ul tocmai au baut fiecare cate un polonic cu “ulei de peste”.Pot logic sa inteleg despre ce este vorba dar m-a tem ca “bizonul” va da o copita zdravana USL-ului si chiar la alegerile facute cand presedintii de CJ-uri si primari deveniti parlamentari urmeaza sa fie alesi noi doritori,in curand, parlamentari europeni si nu peste mult alegerile pentru presedintelui tarii.Cred ca Dl .Antonescu o sa planga amarnic desi cred ca vinovat este PSD-ul.Faptul ca va fi ministru ,securistul acoperit , Sebastian Ghita ca reprezentant al “serviciilor”inseamna ca nu se va face ordine si in continare se vor calca pe bataturi vor “presta” la presedinte si ne vor “papa”banii din taxe.Semn bun.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.