Un interviu

Acum câteva săptămâni, Radu Pocovnicu, de la revista Flacăra, mă rugase să facem un interviu împreună. Adică să răspund unor întrebări. Zis şi făcut. Sincer, eu mi-aş fi pus întrebări mult mai rele. Oricum, puteţi citi aici ce am avut de zis.

“On-line-ul e mai direct, mai accesibil, evident,  dar şi mai volatil. Tocmai de aceea, de cele  mai multe ori, on-line-ul îngăduie o formă de libertate care  în tipăritură ar fi inacceptabilă. Mă tem,  totuşi, că nu prea  ştim  ce să facem cu libertatea asta pe care ne-o  oferă on-line-ul şi o irosim  pe lucruri de nimic, pe exclamaţii perisabile, indignări irelevante şi reverii  frivole”.

0 thoughts on “Un interviu”

  1. Am citit si mi-a placut. Interviul nu poate fi o surpriza pentru cei care te cunosc de atatia ani, Esti acelasi, cel putin pentru mine. Ai grija, te rog , sa ramai la fel, ok? Apropo`: in vara mi-ai spus la telefon ca s-ar putea sa vii in orasul care facea cele mai bune sabii din lume. Vii ? Nu de alta, dar ai ocazia sa intalnesti in carne si oase un cititor ( nu ma refer aici la celebritati).

  2. Și mie mi-a plăcut articolul: un plus de cunoaștere referitor la personajul Mordechai!
    Din punctul meu de vedere, al cititorului, singurul avantaj al on-line-ului este acela ca poti dialoga cu autorul, chiar il poți cunoaște. Ceea ce nici nu visai cu cartea tipărită în mână!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.