Tot despre numire

În toată istoria asta a numirii procurorilor, în tot tămbălăul iscat de numirea Codruţei Kovesi la şefia DNA, ne-am aruncat ( pe foarte bună dreptate) cu toate pânzele indignării peste Victor Ponta, reproşându-i cele care erau de reproşat. Valul de proteste, răbufnirea nemulţumirilor, uraganul indignărilor, toate astea au scuturat din ţâţâni USL-ul, au născut mare zarvă în presă şi enorm scandal în societate. O singură persoană pare a nu fi în niciun fel deranjată de toate astea: madam Kovesi.

Un om sănătos la obraz s-ar fi simţit măcar stânjenit dacă nu de-a dreptul ruşinat de toată mizeria revărsată cu această ocazie. Un om cu un dram de bun-simţ s-ar fi gândit de două ori înainte de a accepta o astfel de numire, ar fi avut măcar o măruntă ezitare înainte de a accepta o numire care provoacă atâta scandal. Altcineva, un om care nu e cu desăvârşire nesimţit s-ar fi simţit măcar stânjenit de toate acestea şi ar fi cerut cel puţin răgaz de gândire. Nu e cazul cu madam Kovesi, care găseşte normal ca bubosul ei cur să stea pe scaunul ăla. Treaba statului român e să-i dea ei funcţie şi leafă – orice alt deranj n-o priveşte nicicum. Asta e fiinţa care trebuie să se ocupe de anti-corupţie pe plantaţia România.

Acum se înţelege mai bine de ce avem o problemă cu Ponta?

0 thoughts on “Tot despre numire”

  1. In 1990 s-a inscris in PNL . A votat cu Ratiu desi avea doar 17 ani jumate. Apoi a tuns-o in Franta oripilat de represiunile FSN , a dormit in gara in ciuda legilor stricte care interzic “bagabonteala” in locuri publice .I -a fost jena sa recunoasca ca a dormit cu sarbul , la mansarda 😉 Nu m-ar mira ca maine sa-si declare apartenenta la PPE din respect pentru democratie si sfantul scaun . A mai facut-o unul si nu i-a mers deloc rau

  2. Cand persoana este in serviciu comandat nu-si face vreo problema cand “renumeratia”este mai mica in patrie decat in Belgia.Ce sa vorbim de rusine ,bun simt ,etc…..O sa plateasca dupa ce sceleratul se muta la Rahova,ca nici Dumnezeu nu-l scapa,mai tarziu sau mai devreme.Doar un deces norocos l-ar scapa de rusine.

  3. Poate cu aceasta e santajat Victor Ponta de catre Traian Basescu??? Nu ar fi rau ca Antena3 sa faca niste investigatii vis-a-vis de acest caz!!! “Victor Ponta e in politica datorita lui Metin Cerchez….Cit a fost spaga? In anii 2000 un tinar ajungea, desi nu avea experienta profesionala, procuror la Parchet Inalta Curte de Casatie si Justitie, la doar 26 de ani. Trimis acolo de serviciile secrete, de grupari oculte, de Adrian Nastase si Ion Neagu, profesor de asa zis drept, la scoala de la Baneasa a securitatii, sef comisia juridica a Parlamentului Romaniei, avocat al marilor mafioti… Acest tinar purta intimplator, sau nu, numele de Victor Ponta. Ce grad avea? Sa intrebam Sri, condus de finul-nasul, George Maior baiatul parlamentarului PSD, Liviu Maior. Ce a facut Victor Ponta la parchet ICCJ? A avut in lucru 5 dosare penale….Oamenii lui Ristea Priboi-securistul care batea anticomunistii de la Brasov si incerca s-i ucida pe cei de la Radio Europa Libera devalizau statul prin returnari ilegale de tva, prin sageti ca Genica Boierica, M Stan-cel arestat abia acum cu evaziunea din banci-BRD si Keser Fatih. Protectia le o asigura un consilier prezidential de siguranta nationala al lui Ion Iliescu si sefii SRI, SIE, etc . Unul din dosarele date in lucru lui Ponta e cel al lui Keser Fatih, descoperit de Metin Cerchez, membru al comisie de siguranta nationala. Furase teroristul 36 milioane euro din banii dvs banii de tva, adica impozite si taxe platite de amaritii de romani. Asa bine a facut Ponta rechizitoriul, ca membrul PKK-Keser Fatih e plecat bine mersi din tara cu bani cu tot, nu inanite de a da spaga unde trebuie. Ca sa musamalizeze cazul, lui Victor Ponta i s-a promis un titlu de doctor in drept-plagiatul, cit costa plagiatul. Sub indrumarea lui Adrian Nastase si dl profesor de drept-Ion Neagu. Nimeni altul decit avocatul mafiotului Keser Fatih, cel care tocmai ne furase 36 milioane euro. Dar mafia merge mai departe. Lui Keser Fatih i se dau 2 mari fabrici-Colorom Codlea si Nitramonia Fagaras cu acte false-0 angajati, 0 cifre de afaceri. Deci unui terorist, secretar general PKK, i se da cea mai mare fabrica de explozivi din Europa sub ochii lui Ion Iliescu, Adrian Nastase, C Nita din Brasov-sef psd, Radu Timofte sef SRI, O Musetescu-sef AVAS, Ion Neagu,Victor Ponta. Dispar zeci de tone explozivi cu un vapor Red Sky ce trebuia sa ajunga in Mauritania dar ajunge in Egipt la terorsti. Ba mai mult explozivul e folosit si in atentatele de la Madrid. Exista legaturi dovedite si recunoscute si de Victor Ponta cu Uday fiul lui Sadam Husein, CIA stia tot pentru ca firma care a luat Nitramonia era a unui terorist -era Fletcher Group -infiintata in SUA la Washington DC. Ce se intimlpa cu dl procurorVictor Ponta? Devine sef corp control al guvernului ptr a a musamaliza privatizarea frauduloasa a Nitramonia Fagaras. Lucru dovedit de sef Politie Romana-general Sandu-schimbat imediat, la solicitarea Metin Cerchez cel hulit.”
    Sursa “Interceptarile serviciilor, la control”

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.