Apeluri gratuite în reţea, doar cu TELEPATICA

on

|

views

and

comments

Scriam ieri despre felul în care a lăsat Vosganian economia subminată, cu chiloţii rupţi şi rujul întins pe bot, pe o bancă din autogară. Dacă un producător român primeşte gaz la preţi subvenţionat, ba se mai subliniază şi că e „gaz românesc”, din producţia internă carevasăzică, atunci e subminare a economiei, dacă dai aurul unor străini e de bine. Dacă dai facilităţi unor franţuji, indieni cu rotiţe britanice, dacă dai energie la preţ de parastas ruşilor de la ALRO, atunci e capitalism cinstit, cu sacou şi cravată, dacă încerci să oferi un minim de stimulente unor capitalişti români, atunci e subminare şi te bagă-n cremenal. Dacă vin ăia de la Nokia să-ţi tragă o ţeapă, le pui totul pe tavă, de la teren până la stafidele din plăcintă, că vreme de doi ani poate apar câteva sute de locuri de muncă. Că ăsta e argumentul cu care ţi se tot dă peste bot: locurile de muncă! Dacă un afacerist român, care plăteşte şi el câteva mii de lefuri, primeşte cel mai mic ajutor, atunci e belea. Pe urmă, dacă îţi trage Bechtel o ţeapă… nu se mai găseşte contractul, iar conform contractului de negăsit tot noi am rămas datori, că tre’ să le mai plătim şi nişte despăgubiri.

La Dan Voiculescu e şi mai grozav, că aici e cu veselie. Umoriştii de la DNA trag un rechizitoriu de râd şi ăia care fac gimnaziul la seral. La Voiculescu nu mai contează miile de locuri de muncă, dar e pe bază de telepatie, de parcă la rechizitoriu au lucrat, în colectiv, Lorin Fortună, Geta Budihală -Mama Universului, Leontin Bioenergetu, Mama Omida în reîncarnarea ei nr.12,43 şi şaptele de pică.

Făcea unul un banc. Zice: Cum reuşeşte Băsescu să afle planurile duşmanilor? Intrând pe canalele de comunicare telepatică ale lui Voiculescu!

Păi, da. Că Voiculescu e mai tare decât marţienii! Nu doar are canale, dar alea mai sunt şi telepatice. Şi ăsta nu mai e banc, e constatare oficială, prinsă în acte, de procurorii români, secţia Dosarele X. Păi nu ştiţi voi, dar zic procurorii Mulderică şi Sculea: „au acţionat în interesul Grivco S.A. din considerente telepatice”! Ca să vezi! E pe bază de considerente, deci! Adică, deh, greu cu limba română, că puteau fi considerente ferometal, considerente madagascar sau considerente bilibistretocatonice, dar ete că-s din alea telepatice. Uite aşa, să moară de oftică ruşii de la ALRO, cu Djuna lor cu tot. Că nu v-aţi prins voi, dar ăştia de la parchete au acum şi scule de interceptat telepatia. Se ascultă tot, tot, monşer!

Dar altfel e de bine. Că avem grijă de crearea locurilor de muncă şi alte bla-bla-uri. Doar să nu fie români. Pentru că, de fapt, mie mi se pare că toată demenţa asta începe să semene a altceva, care nu mai are nimic de a face cu justiţia sau lupta anti-corupţie, ci cu eradicarea, pur şi simplu, a capitaliştilor români. Da’ ce ne interesează cu noi? Că oricum ne enervează faţa lu’ Patriciu, glumele lu’ Nicolae, televiziunile lui Voiculescu, dă-i naibii, cu tot cu locurile lor de muncă, imporant e să fie bioenergia subvenţionată.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Uniunea Europeană – un cimitir încăpător

"Instituțiile europene" nu există. Nici Uniunea Europeană nu există. Avem, în schimb, niște abominații care poartă numele acestea. Niște grozăvii care ies cu mult...

Democrația taiwaneză

Tot aud, de ceva vreme, cum trebuie protejată democrația taiwaneză. Dacă trebuie protejată, trebuie. O fi în pericol, precum cocostârcul de stâncă. Sau veverița...

Brici, maimuță – clar?

  Ori de câte ori aud vorbindu-se despre legume și beneficiile pe care le-ar aduce acestea, mă gândesc la Joe Biden. Cred că afirmația se...

Recent articles

More like this

2 Comments

  1. In termeni noi, moderni, subminarea economiei (oricare ar fi ea, caci e globalizare, caci termenul de nationala nu mai exista) inseamna ca unii au dat dar „noi” n-am luat…deci ne-au subminat…Deci vindem minereu (ca nu avem cum sa vindem metale, caci fabricile erau poluante, si le-am inchis..) ieftin, vindem petrol ieftin, si „importam” benzina scumpa…etc. Inlocuim monopolul statului roman (care este un prost administrator) cu monpolul statului german, de exemplu (vezi eon). Vorba lui Tanase: si cu asta ce-am facut? Am privatizat…Nu mai e proprietate de stat…roman. E proprietate de stat german… sau ceh…sau austriac…etc. Eu zic ca e bine daca vin martienii..

  2. Lasati, ca lucrurile ajung unde trebuie, si toata lumea o sa se incalzeasca cu biogaz din productie proprie, nesubventionat, dupa eternul si imuabilul principiu al cortului…

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.