Kim Undead și Klaus Unplugged

on

|

views

and

comments

Ce face omul de unul singur, în casa lui, se cheamă rașchetat hamsterul și e doar treaba lui. Ce face pe parcela lui de Facebook se cheamă delir și e treaba lui, a țucărberienilor (care vor bloca și link-ul către această postare, motiv pentru care o să le adresez un mesaj de suflet în Post Scriptum). Ce fac țugulanii când devin jornaliști dă tel’ziune se cheamă panaramă, auto-propulsarea teslei in scrotum sau, în limbaj de specialitate, împachetare terapeutică cu rahat (adică cu cacofonia avem noi acum probleme?.

Sâmbătă seara se umpluseră boscheții internetului cu știrea că a murit ăla mic și gras al coreenilor în salopetă. N-am fost nici eu cruțat de avalanșa de mesaje care garantau că alde Kim dolofanezul e plecat la ta-su mare. Am recomandat circumspecție și, așa cum îi șade bine mordechaiului, m-am pus pe treabă. Într-un ceas aveam toată povestea înșirată pe macrameul de la Facebook. Documentare ca la carte. Pe scurt, totul era o goangă pornită de la un tabloid japonez. Am pus acolo link-uri, aperitive și răcoritoare să se afâneze publicul consumator.

Niște mistreți de la o televiziune cică de știri, neah, buluc să fie ei primii. Așa că l-au omorât pe micuț în direct și cu sadism. Guița micuțul, da’ și ei răi, i-au făcut de petrecanie. Ce să stai să verifici, să obosești neuronul, omori kimonautul și bagi publicitate! Că e pă reting!

După aia au venit ăilalți, mai șpreiați, mai văcsuiți cu deontologeală și polei pe epoleți. Ăia au dat-o cu poatecă-separecă-dupăuneleinformațiiseparecă. De fapt se părea că nu se părea. Iar chestia cea mai de căcat pe care o poți face când iei bani ca să mimezi jurnalismul e să o scuipi pe aia cu : mass media relatează că! Și fix așa au făcut tablagiii de presă. Care mass media? Cine? Goarna Făureiului? Gazeta apicultorului? Că altfel e un fel de auto-citare sau și mai grav, adică un fel de „e la hoha, știm, da’ ne trebe la reting și sictir!”.

A urmat faza trei. Aici subofițerașii au tras o ciordeală din aia meseriașă din toată documenarea feisbucită de mine și s-au dat înțelepți. Ocazie cu care, firește, m-am bucurat să constat că sunt influent, iar mamele lor au fost dezamăgite că le-am folosit doar gurițele.

Subiectul a fost bifat, puteam să închei aici. Dar n-am chef. Chef n-am, dar am țigări. Așa că pomenim în treacăt și de salvatorul lu’ Ardealu’, Iohannis Muiepesede. Sigur, subiectul ăsta are ceva floacă așa că merită epilat pe îndelete. Și o să o facem, zilele viitoare. Dar deocamdată doar notăm că ne-a salvat meditatorul. A salvat Ardealul, bre! Și n-are nicio legătură cu temele de la mercălgioaică, prin care se cere ranga pe Viktor Orban. Lasă că vorbim noi. Altfel Klaus e bine, merci, părinții lui cetățeni germani, bine și ei, părinții voștri, cetățeni români, le culeg sparanghelul. Hai, pa!

P.S. Un mesaj special pentru prietenii de la Facebook, pe a căror vigilență contez și acum. Știu că iar trebuie să ne certăm o oră până deblocați link-ul către acest articol. Știu. Dar, bă Mark, am o rugăminte. De data asta se poate să ne grăbim puțin? Nu vreau să o las pe mă-ta să aștepte. Merci.

Facebook Comments

Share this
Tags

Must-read

Democrația americană?

Microbismul nostru politic e mereu în căutare de noi teritorii de manifestare. Conform unei vechi și robuste tradiții, chibițul politic nu trebuie să știe,...

Nea Stere și Duracelu

Nea Stere are un discipol. Precum Socrate odinioară. Am putea socoti chiar că banca din fața blocului a devenit un fel de Păltiniș. Astfel,...

Nea Stere și războiul

O reîntâlnire cu nea Stere e un eveniment. Comparabil cu transportul dus-întors pe ruta București -Kiev a unei stive de cherestea. Pentru cei care nu-l...

Recent articles

More like this

5 Comments

  1. Că a murit sau nu micutul acela grăsuț nu-i bai! Nu eram la curent cu politica externă… Apreciez informația…
    Dar VICTORIE ! Mi-am cumpărat azi două măscuțe si sunt fericită….
    Mi-a stricat ”șeful cel mare” fericirea, puțin, când m-a speriat că pierdem Ardealul din cauza PSD. Dar mi-am revenit când am auzit că a fost doar un zvon . Șefu cel mare stătea și el prost dar cu politica intermă..
    Oare Nea Stere este la curent cu stirile ?

  2. […] Ce face omul de unul singur, în casa lui, se cheamă rașchetat hamsterul și e doar treaba lui. Ce face pe parcela lui de Facebook se cheamă delir și e treaba lui, a țucărberienilor (care vor bloca și link-ul către această postare, motiv pentru care o să le adresez un mesaj de suflet în Post… Continue reading Kim Undead și Klaus Unplugged → […]

Leave A Reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.