De ce nu ratez eu niciun număr din “Adevărul”

Nicio zi fără “Adevărul”.

De data asta studiem titlul şi fotografia.

Cum, tati, “lover boy” ? Bre, pe cine agăţa ăsta? Cât de distruse erau alea care se lăsau agăţate de caltaboşul ăsta?

Bineînţeles, aşa cum ne-am obişnuit la “Adevărul”, abia undeva mai jos, în articol, descoperim că nu el era loverboiu şi nu de el se îndragosteau parapantele. Dar aşa, pentru titlu, merge că e cu senzaţional. Mai ales dacă pui şi poză.

Aflăm din articol următoarele ” Costel a început de jos”. Aha. Şi acum, după criteriile celor de la Adevărul, a ajuns sus? Ca Gregoar?

Tot în gazeta la care scrie şi Pleşu ( sau scria) mai citim despre:

De data asta trebuie să lipesc citatele, pentru că sunt adorabile.

Ion Hâncu (42 ani) este cunoscut în Galaţi pentru teribilismele şi aroganţele lui, care l-au adus în conflict chiar şi cu ceilalţi interlopi. La un moment dat, el a primit din partea clanului lui Marian Ivan „interdicţie” să mai treacă prin centrul oraşului cu limuzina lui decapotabilă

În barul lui cartierul „Dunărea”, frecventat în special de indizi controversaţi, au izbucnit nu o dată bătăi crâncene.

Ion Hâncu şi-a făcut averea în Germania (nu este clar în ce circumstanţe), dar a investit în ţară. El este proprietarul unei firme de transport urban şi interurban care acoperă o bună parte din judeţul Galaţi. Toate maşinile lui au un număr special: HIV (denumirea englezească a virusului care provoacă SIDA).

Vila lui Ijdileanu este în cel mai select cartier al Galaţiului (zona Arcaşilor), la strada Traian. A fost construită acum câţiva ani, iar proprietarul a simţit recent nevoie să posteze zeci de fotografii cu interiorul casei, care este un amestec de lux şi de prost gust. În centrul pozelor tronează chiar el, stăpânul, în ipostaze care denotă multă aroganţă.

Presa românească în etapa gregoarizării.

12 thoughts on “De ce nu ratez eu niciun număr din “Adevărul””

 1. ei nu e clar in ce circumstante 😀
  cu ajutorul lui nemtii si-au dezvoltat spiritul cetatenesc (infiintand un soi de militii populare la vremrea respectiva) si au descoperit rostul incuietorilor la usi.
  intors in tara (si dat in urmarire prin Interpol), omu se prezenta luna de luna la sefu politiei Galatiului cu obolul.

 2. Lasa ca o sa faca nea caltabos asta…mafiotu.. la conacul lui cu turnulete..un simpozion despre “cultura” manceac-ati..cu bufet liber, sa vezi tu bataie pe eclere intre maestrii sacrii Plesu..Liiceanu..Patapievici…ca pt alde Gregoire ecrivaine “mancarea-i fudulie”.

 3. eu am citit ieri: “DEZBATERE ADEVĂRUL
  Ce crezi despre tratatul ACTA, noua Ichiziţie a internetului?”
  I-am atentionat si intrebat pe malin bot ca ce e aia “ichizitie” si a modificat partial iar comentariul l-au declarat ca “spam”. Din pacate, daca cauti in site dupa cuvantul cheie “acta” dai de aceeasi eroare.
  Economie de cap limpede, e clar.
  Eu am boala sa citesc doar titlurile anumitor ziare. Ma protejez.

 4. Hai sa-ti spun un secret. Dar sa nu-l zici mai departe. Mie mi l-a spus un vatman de pe 41. Cica pe cand era doar numarator de cornere, G.E. (adica Gregoire Ecrivain) circula doar cu tramvaiul de la Casa Scanteii la Lujerului. Iar in fiecare sambata dimineata, fara exceptie, cara cate un sac imens de cartofi in spate. Facea oare bisnita?

 5. Mosule, nu pricep ce-ti veni sa le faci publicitate! Iti dai seama cate hituri le dai gratis?

  Au ingropat ziarul. Gata, marca e dusa. Mai mult decat sa-i lasi sa moara chinuit, cu gura la tuturoiul mogulului, ce bine poti sa le faci?

  Lor, ca noua, poluandu-ne si aici, la tine in oaza, cu desertaciunea lor, ne faci destul de rau, daca-mi dai voie a spune.

 6. Serios, vorba Boemului “În barul lui cartierul „Dunărea”… nu citesc inainte sa posteze??? Si chiar trebuia sa asocieze nr masinilor cu SIDA, nu zau… Nu ca ar putea fi niste initiale…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.