Ponta vrea să majoreze taxa Băsescu! Vivat!

Constatând el că ni s-a umplut benzina cu accize, marele cârmaci de NATO sărbătoritor, a ţâşnit din buba conştiinţei ca să apere norodul cel iute umblătoriu (Categoriile A şi B, că la restul le decontează onor Guvernul) de prigoana cenţilor vârâţi în acciză precum scârbavnicul mădular în borta dinapoi.

Trăiască prietenia dintre popoarele băsist şi român!

N-am niciun motiv să mă bucur că guvernaciul vrea să mă mai sângereze olecuţă la portofel, drept care fac dulce pomenire de mame şi ţiitoare. Dar şi mai abitir mă strică la tihna gândirii să aflu că tocmai Băsescu Bey s-a găsit să-mi apere rezervorul de dijmă. Adică fix ăla care a inventat acciza din carburator şi taxa pe drumurile ferfeniţă. Şi nu-mi mai amintesc de perioada Boc a marelui artist, cu TVA obez, taxe, tăxuţe şi tăxulii, numai bune de luat pe datorie de la bodega lu’ Femeiu’, ca să avem de colivă băncilor papistaşe.

Încă şi mai de veseleală e când aflu ce se va pitrece cu paralele extirpate din chimirul meu şi deversate în ditamai bugetul. Ba îmi zice un ministru că face autostrăzi, ba altul că măreşte pensii, ba altul că măreşte lefuri, mai că îţi vine să crezi că dacă n-ar merge maşinile cu benzină, s-ar închide Palatul Victoria. Dacă nu s-au hotărât oamenii ce vor face cu banii pe care mi-i vor lua, măcar s-au hotărât că mi-i vor lua. Şi atunci sunt fericit. Că şi aşa dau banii pe prostii.

Da’ tot e simpatic Ebanezul. Când sunt lemingii lui la guvernare, atunci e nevoie de mulţi, mulţi bani la buget, că aşa e cu dreapta botezată marţi dimineaţa, la răspopeala din internaţionala socializdă. Când sunt bocudroii lui la guvernare e nevoie de parale, că duduia e ministreasă şi tre’ să aibă de coşniţă. Când sunt ăilalţi la guverneală, atunci la ce atâtea parale, monşer? Vorba cântecului: I’m too sexy for my cat.

Acu’, zic cinstit. Dacă măcar o parte din bănuţii ăştia se duc pe televiziunea lui Zgonea de la Parlament, atunci mă declar mulţâmit. Că şi la HBO Comedy e pe parale, aici de ce să nu plătesc divertismentul?

3 thoughts on “Ponta vrea să majoreze taxa Băsescu! Vivat!”

  1. Dragut dom’ prezident cand zice ca atunci cand au marit ei cu 70% pretul la carburanti, era criza serioasa, pe cand acum suntem in crestere economica. Ma tem ca ca daca se intorc baseii la putere va reveni si criza aia serioasa, care acum e neserioasa. Ma intreb ce-or mai intentiona sa ne ia, sa ne taie….?

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.