Referendum, bre

Am primit mai multe observaţii aşa că vin şi vă întreb. V-aţi acomodat cu noul format al blogului sau îl preferaţi, în continuare, pe cel vechi?

0 thoughts on “Referendum, bre”

   1. Nu la amandoua 🙂 Nu m-am obisnuit inca, insa il prefer celui vechi, desi mi-e dor de imaginea de pe prima pagina si de ” we know shit” 🙂

 1. e frumos si curat aici la dumneavoastra. atata ca dincolo aveati la intrarea in articol doua linkuri, unul de previous post si unul de next post (daca era cazul). se poate?

 2. ar fi bine sa apara “postarile recente” si la articole, nu numai in homepage… sau macar “previous/next” cum zice Bratu

 3. Imi place,o sa ma obisnuiesc si cu asta! Am profitat de vacanta pt. a face o pauza de net asa ca acum am revenit in casa noua!Sa va fie de bine!

 4. Voiam sa pun o conditie – daca-mi gasesti urechea prinsa pe acisilea- dar , ca la referendum,fara prea multa gandeala, DA !

 5. Rabi, ca sa nu imi fie dor de vechiul blog, intru acolo, dau clck pe link-ul pentru cel nou si te regasesc. E modul meu de a face o legatura, de te saluta… cu candelabru cu tot. Cel mai important lucru, este ca esti mereu acelas.

 6. Mi se pare foarte mare aglomeratie pe home page. Toate sunt inghesuite. Dar as putea sa trec peste daca ar exista o coloana de recent posts fixa in stanga sau drapta (de preferat in loc de recent comments)

  Eu intru pt articole in sine oricum, nu pentru tema; forma de prezentare nu ma incomodeaza foarte tare. Ce am zis mai sus pot fi incadrate la capitolul “mofturi”.

  PS: Subscriu la requestu’ cu “candelabru”. Parca sunt in vizita la straini fara el. Era foarte acasa.

 7. Buna seara, ma bucur ca ne ceri parerea. Nu m-am obisnuit cu noul format si inca il prefer pe cel vechi. Poate cu timpul…
  Pe de alta parte, imi place faptul ca, de cand te-ai mutat aici, postezi mai des 🙂

 8. avand in vedere ca citesc in google reader imi place ca am acces la articole in intregime si nu sunt nevoit sa deschid pagina in browser. e foarte comod pentru dispozitivele mobile.

 9. Bre, ne acomodam treptat. Sau nu. Cred ca un pic de marire a fontului ar fi de bun augur. Nu vreau sa fac efortul de a-l citi precum zegrean. Parerea mea.

 10. Daca mi-e dor de ceva de la vechiul loc, apoi e locul cela cu muzichii.Pirateriile, deh. “Candelabrul” despre care se vorbeste, m-a dus mereu cu gand la o cutie de branza topita, mai exact, la casul lui La Fontaine, in varianta moderna. Nu intreba de ce.

 11. Imi placea mai mult ala vechi. Dadea senzatia de aerisit, de liniste. Asta parea mai agitat. 🙂 In plus, ala vechi se putea citi mai usor. Formatul la litere e mai mic aici si imi e mai greu daca n-am ochelarii la mine. Per total era, din punctul meu de vedere, mai OK formatul vechi.

 12. Bună seara,
  Îmi permit oarece sugestii.
  Tema este OK, se poartă stilul minimalist, gen o măsuţă şi un scaun incomod într-o încăpere de minimum 20 pe 20, un perete numai geamuri cu perdele albe fluturând.
  Cred că posibilitatea de search pe blogul domniei voastre ar trebui să fie ceva mai la îndemână, nu în josul paginii.
  Nu mi se pare util să ocupi spaţiul cu twiterisme, nu serveşte nimănui.
  Chestia de la pagina “comunitate” îmi scapă, doreşti să oferi o pagină gen Hi5? Are moderare? Eu n-am încercat pentru că nu doresc să cunosc personaje pe sistem share. Enfin, mesajul nu e prea clar.
  Pagina de contact cu formular e ceva greoi şi uşor paranoic, cred că ai primit înjurături la greu, ca să nu zic că seamănă cu “aveţi o reclamaţie? Completaţi formularul de mai jos”
  Mie nu-mi place slide-ul dar asta e alegerea ta, poate că e util, mie mi se pare obositor.
  Altfel e curat, gri şi fără nicio pată de culoare, e elegant şi deprimant de curat
  Nu vreau să te dezamăgesc, e doar o părere pe care de altfel chiar tu ai cerut-o.

 13. WordPress-clar şi fără rezerve. Mediu familiar vizitatorului de blog. Grafica era mai pe placul meu. Nu ştiu cum se vede din Windows versiunea cea nouă dar din Android n-are nici sare nici piper. Şi pentru moment sunt nevoit să te vizitez exclusiv de pe această platformă. Când am venit prima oară in nouă casă, am crezut că e un fel de test, să vezi cine vine aici pentru tine şi cine pentru frontispiciul şi motto-ul pe care le-ai lăsat in urmă.

 14. Eu citesc in reader, intru mai rar pe site, doar atunci cand vreau sa citesc si comentariile. Asa ca de la mine vot nul.

 15. Cadeeee…!
  Haidi, bre, ca ma bulversezi de tot. Am nimerit in zi de santier?Incepusem sa ma deprind cu umblatul prin casa noua.

 16. Mega multumiri.

  Ma simt ca acasa, mi-am recapatat “shitul” si ” candelabrul” – mea maxima culpa, nu stiu ce semnifica celelalte simboluri, daca vrei si poti sa ma luminezi, as fi recunoscatoare.

  V

   1. Bre Rabbi da, menorahul este un candelabru cu 7 brate…….si ar mai fi Chivotul, Shofar – un corn de berbec si Challah-ul – painea afanata si impletita

   2. Toda raba…De menorah stiam, dar vorbeam despre celelalte “iconuri” ca sa zic ashea… Acu’, daca m-ai luminat, fa-ti pomana pana la capat si zi-mi cum sfideaza yarmulka gravitatia… Ii tot vad cu ele pe cap, unii fara par ( deci nu pot folosi agrafe), si micile obiecte stau tzapene pe locul cu pricina… Cum?

 17. Bre ti-ta ti-ta si malaiul ca si pita ,dar la formatul vechi apare si cite postari sau facut asa ca poti sa vezi daca sau bagat un seama dupa tine si altii .Din cind in cind vrei sa mai vezi un tert ce spune si mai treceai pe acolo ,dar bucurosi le-am duce toate … ! 😆

 18. 🙂 mai lipseste ceva : listuta din dreapta, cu cele subiecte, recente sau aproape recente. Dar nu-i bai,se poate si fara.

 19. Multumim pentru readucerea formatului prietenos – si pentru lampa, bineinteles.
  Boului nu ii duc dorul 🙂 – mai ales ca n-a votat, ca boul.

 20. Cel vechi, era mai bun. Te reprezenta, erai tu. Nu-mi dau seama dar ajunsesem sa nu te mai citesc si-mi parea rau; imi lipsea ceva chiar daca nu-ti impartasesc toate opiniile. Foarte bine c-ai revenit. BAFTA!!!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.