13 thoughts on “Fuck that!”

 1. Incredibil! I-au adunat pe bietii oameni in frigul ala sa faca circul ala ieftin. Cui foloseste asta? Atat de cretini sa fie unii oameni in secolul asta? Ca totusi nu pot crede ca plangeau din convingere….

 2. Nici o lacrima, macar de samanta.Bieti de ei .Sa vezi cand se schimba roata,ce mascari o sa auzi.Cand a murit Stalin ,eram copil,invatatoarele se intrebau ce sa faca ca nu pot plange,una mai desteapta le-a spus: Cautati ,dracului o ceapa!.Sa facut si situatia a fost salvata,plangeau saracele de se cutremurau camesele pe ele.Bunica mea spunea mestecand intr-e masele:Sa-i fie tarana usoara ca piatra de moara.!!!!

 3. Plangeau din convingere. Intai erau convinsi ca daca nu le tasnesc lacrimile ca arteziana cand e langa ei tovarasu’ gradu cu camera, au belit-o.
  Si doi, au simtit pe pielea lor implementarea ideilor Ciuce, din generatie in generatie de Kimi viata fiind mai nasoala. Ori, cand ai asta in minte, e clar ca te pocneste plansul cand te gandesti ce vremuri vor veni. Sub raposatu’ d-abia se obisnuisera cu friptura de brazda. Acum asta va fi doar o delicatesa, de sarbatori… Pai sa nu plangi si te dai cu capul de asfalt?!

 4. Cred ca asa am fi facut si noi dupa Ceausescu daca ar fi murit in aceleasi conditii.Sa nu mai radem de ei pentru ca eram si noi la fel de indobitociti.

  1. Exagerezi, Nadia. Noi nu eram îndobitociţi, doar mimam. Intre ai noştri, noi înjuram în draci. Il înjuram pe Ceauşescu, înjuram frigul din case, oprirea curentului, statul la cozi pentru orice, propaganda care ne sufoca, dar pe care trebuia să o aplaudăm.
   Noi nu eram îndobitociţi, eram doar laşi. Forma supremă a curajului nostru erau bancurile.

   1. 1. unii plâng şi în zi de azi după Ceauşescu
    2. n-aş crede că se plânge 100% sincer în Coreea, or fi câţiva îndureraţi (şi cumva m-a luat şi pe mine un empatic nod în gât văzându-i), câţiva care plâng de musai şi unii care nu plâng deloc, ba chiar nutresc speranţa unei schimbări – măcar înspre sistemul cubanez. proporţia celor trei categorii nu îmi este cunoscută, dar ele există.

 5. orice comparatie intre Romania ultimilor ani ai lui Ceausescu si RPD Coreeana e exagerata. Oamenii astia au trait 60 de ani (3 generatii) intr-o izolare sinistra, dincolo de orice inchipuire.

  Noi mai prindeam un bulgar, niste rusi perestroikisti si glasnostisti, niste unguri, niste sarbi, mai dadeam drumu’ la un radio cu o europa libera, cu o voce a americii.. astia fug in china comunista, daca nu-i impusca niste tovarasi pe granita.

  Cultul armatei este dus dincolo de cel al partidului multiubit iar ideologia oficiala ii transforma pe Kimi inca din timpul vietii in zei, fara nici urma de exagerare.

  Este foarte posibil ca oamenii aia sau cel putin o parte din ei sa traiasca autentic ceea ce se vede in imagini. Nu au referential, nu au termen de comparatie. Tot ce “stiu” e produs de masinaria de propaganda indobitocitoare a omniprezentului Big Brother.

  Omeneste, sunt cutremurat ca e posibila o realitate ca asta, undeva pe fata acestui pamant.. Nu stiu ce ar putea fi de ras la faptul ca 24 de miliioane de muritori de foame sunt tinuti intr-o inchisoare cat o tara, in care n-au dreptul sa…in care n-au dreptul. Punct.

 6. Maimutareala trista si sinistra …! 😳 Mai ales ca am impresia ca presedintele Kim Jong-Il era destul de limitat in gandire … , iar tara parea condusa mai mult de cei din spatele lui . Iar acestia N-AU MURIT inca … ! 😦

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.